.

Jag är så oerhört trött på att ständigt omge mig med egocentriska människor. Jag vill bara vara själv. Inte ensam. Själv. Men nu har jag vant mig med att ha någolunda normala relationer till folk och ja det är precis som med cigaretterna, jag har brevid beroende av dess syfte, inte dess funktion. Tanken på det och jag kan inte få nog.

we are nothing. and i'm done feeling so blue.

nothing left for me to do.

jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan

Jag har ju alltid vetat det. Du behöver inte säga det. Jag är redan så brutalt medveten med det, så insatt.
.
.
.
För du är världens sämsta person att bli kär i. Och jag har undvikit just det just därför. Och jag har inga stora känslor för dig, bara när jag är påverkad av starka substanser. Som när jag är alldeles för full, vilket jag alltid verkar vara nu för tiden.
.
.
.
Och saken är den, jag bara O-R-K-A-R inte olycklig kärlek. Jag har ingen lust att vara den typen av tjej. Jag tänker inte vara det. Jag har inte tid med det. Att gå runt och vara hjärtekrossad och ännu ett av dina offer. Jag är en för bra människa för det. Ja faktiskt. Jag får faktiskt säga så.
.
.
.
För jag klarar inte heller av någon relation! Det är ju anledningen till varför det har gått 18 år utan sånna i detta liv. Jag är också en trasig människa. En ensam jävla själ, helt fucked up känslomässigt. Behöver ständig misär. Beroende av sorg, att få glädja mig med den. Lycka och sömn är för sinneslöa människor, idioter. JAG ÄR JU INTE LURAD. Jag kan inte vara beroende av någon annan. Tror du inte det är därför jag är så själv nu?
.
.
.
Men ändå. Jag vill ju ha dig. Min mardröm är att det inte inte ska vara något. Det behöver inte vara något mer än något. Detta destruktiva något är så jävla tillfyllest för mig. Så tillfredställande, betryggande och nog.
.
.
.
(egentligen inte men jo. jo jag vill ha det sådär.)
.
.
.
(egentligen är allt just nu är bara ett kvidande DON'T HONEY DON'T GO AWAY DO YOU HERE DO YOU HERE WHAT I SAY GIVE ME TIME GIVE ME TIME AND I'LL MAKE YOUR LOVE AS STRONG AS MINE BUT HONEY ROME WASN'T BUILT IN A DAY)

RSS 2.0